This is a public Discussion Forum  public

Topic

    Criss Niemann
    WWB 6 hangs on start up
    Topic posted December 9, 2011 by Criss NiemannNovice 
    145 Views, 3 Comments
    Title:
    WWB 6 hangs on start up
    Description:
    I have successfully used WWB6 on this Mac before. Now, when trying to run WWB, it hangs at the "Starting Network" splash screen.

    Recently there was an update to Safari and iTunes which required a restart. As I recall, I used WWB6 prior to this update, but post the update it won't start up...don't know if this update is relevant to this issue.

    I've attached a screen grab of the splash screen where WWB stops booting up.
    - Manufacturer and Model of personal computer
    - Model Name: iMac
    Processor Name: Intel Core i5
    Processor Speed: 2.8 GHz
    Number Of Processors: 1
    Total Number Of Cores: 4
    L2 Cache (per core): 256 KB
    L3 Cache: 8 MB
    Memory: 4 GB
    Processor Interconnect Speed: 4.8 GT/s
    Boot ROM Version: IM112.0057.B00
    SMC Version (system): 1.59f2
    - Operating System, 10.6.8
    - OS Memory Addressing 64
    - WWB Version 6.1.4.? (cannot get past opening splash screen to see details on version)
    - Network Connection wired ethernet
    - Hardware and its firmware version no hardware attached
    - Issue/Strange Behavior, see above.

    Comment

     

    • Criss Niemann
      Update:
      I went back to WWB and accidentally moved the program window which reveled another prompt regarding multiple network connections.
      This prompt was hidden behind the start up splash window...
      problem solved.
    • Sam Drazin
      Update:
      I went back to WWB and accidentally moved the program window which reveled another prompt regarding multiple network connections.
      This prompt was hidden behind the start up splash window...
      problem solved.




      Glad you found resolution to this, Criss.
    • Lisa
      I had this same issue. It seems like the splash screen covers up dialog boxes and prevents the user from clicking the "ok/cancel" button. Can you move the splash screen or put it on a timer to prevent this problem?

     

    © 2009-2014 Shure Incorporated All rights reserved.
    • Privacy
    • Powered by RightNow